Welkom bij Infra Westerkwartier BV

Uw Grond- Weg- en Waterbouw specialist

Infra Westerkwartier is specialist in riolering, grond- en waterbouwwerkzaamheden. Daarnaast is Infra Westerkwartier uw leverancier van zand, grind, grond en bestratingsmaterialen.

Infra Westerkwartier BV is officieel opgericht in 2018, begonnen als Hummel Infra BV, maar kan steunen op jarenlange ervaring in de infra-branche.
Door een nauwe samenwerking met Hummel Tuintotaal en haar daaraan gelieerde ondernemingen zoals Grind Import Noord, heeft Infra Westerkwartier een solide basis.

Het bedrijf heeft het vertrouwen van enkele opdrachtgevers zoals Enexis, waarvoor dag en nacht klaargestaan wordt in geval van storingen.
Door ons team in ploegen in te zetten is het mogelijk 24/7 klaar te staan om te helpen bij een storing in het energie- of gasnet deze snel en vakkundig te verhelpen. De kracht van Infra Westerkwartier zit hier in de brede inzetbaarheid; van ontgraven tot het straten en afwerken wordt alles in eigen beheer uitgevoerd.

Naast de hiervoor genoemde werkzaamheden wordt er veel werk verzet voor het Hummel Tuintotaal. Denk hierbij aan het aanleggen van tuinen en opritten, aanleggen van hemelwaterafvoer en riolering tot het leveren en zetten van walbeschoeiing. Deze werkzaamheden worden tevens in eigen beheer aangenomen en uitgevoerd.

Kortom; Infra Westerkwartier helpt om uw infrastructuur in goede banen te leiden.

Waarom kiezen voor Infra Westerkwartier BV?

100% Tevredenheid

100% Tevredenheid

Wij werken een klus af van A tot Z. Wij gaan pas weg wanneer u tevreden bent.

Uitstekend personeel

Uitstekend personeel

Onze medewerkers beschikken allen over de benodigde vakdiploma’s en zijn VCA gecertificeerd.

Betrouwbaar machinepark

Betrouwbaar machinepark

Door gebruik te maken van een jong, goed onderhouden machinepark garanderen wij een zeer lage kans op uitval. Tevens komt dit de nauwkeurigheid van het werk ten goede.

24/7 Bereikbaarheid

24/7 Bereikbaarheid

In geval van storingen zijn wij 24/7 bereikbaar

Mogen wij u helpen bij het realiseren van uw projecten?